Şükrü  ORUÇ - Okul Müdürü

Şükrü ORUÇ - Okul Müdürü

11/11/1971 tarihinde Bursa nın İznik İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Bura İznik te tamamladıktan sonra Lisansını Ankara Üniversitesi  Eğitim Bilimleri Fakultesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması bölümünde tamamladı. Yüksek Lisansını Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı. Askerliğimi İpsala da yedek subay olarak tamamladıktan sonra, Öğretmenliğe 1995 yılında Bolu nun Göynük İlçesinde sınıf öğretmeni olarak başladı. Daha sonra sırasıyla İstanbul Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulu ve Ahmet Rasim İlköğretim Okulu nda öğretmenlik yaptıktan sonra Gülsuyu İlkokulu nda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2014 yılında Altay Çeşme İlkokulu na Müdür olarak atandı. 1 Ağustos 2023 yılı itibariyle Nezahat Aslan Ekşioğlu İlkokulu na müdür olarak atandı.Evli ve bir çocuk babasıdır.